Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 20% korting op onze grote selectie Plus Color hobbyverf. Vind hier uw kortingscode.

Silicone olie

SKU#:
30185

Silicone olie

SKU#:
30185
€ 5,40
Is op voorraad
Levertijd is 3-4 werkdagen

Creëer prachtige cellen / bubbels in je vloeibare / Acrylic Pouring schilderij met dit medium op siliconenbasis, dat wordt toegevoegd aan een mengsel van acrylverf en gietvloeistof uit dezelfde serie. Siliconen olie geeft nieuwe eigenschappen aan de verfmix, waardoor het eindresultaat een abstracte, celachtige uitdrukking krijgt.

Volg de methode door acrylverf en gietvloeistof in één kopje per kleur te mengen. Voeg nu 2-3 druppels siliconenolie toe aan het mengsel (per kleur) en roer. Nadat alle kleuren in laagjes in één beker zijn toegevoegd en op een schildersdoek zijn uitgekomen, kunnen de vele bellen / cellen verder rond worden geduwd, bijvoorbeeld door zachtjes te blazen met een rietje of een föhn op lage temperatuur. Let op: Denk eraan om het oppervlak waar u gaat werken eerst met plastic af te dekken

Met Acrylic-Pouring en siliconenolie maak je eenvoudig abstracte schilderijen zonder een 'geboren kunstenaar' te zijn. Echt een leuke activiteit waarbij je van tevoren nooit het resultaat weet en waarbij de expressie oneindig kan variëren. Probeer de techniek uit op andere oppervlakken, zoals hout

Meer informatie
SKU30185
Unitfles
Ean nummer4000798121587
Kleinhandelshoeveelheid 1 fles
Inhoud hoeveelheid 20 ml

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.