Communiefeest

Naamkaarten voor een communie

Explore ideas for making pretty - and celebratory place cards for the confirmation.

On this page you'll find the most obvious products for homemade place cards. Mix the colours and make sure the place cards matches the party theme and atmosphere.<br />It's great to make your own.


33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15693 Plaatskaart voor communie met wit overhemd
  Maak zelf plaatskaarten voor je communiefeest. Deze plaatskaart is gemaakt van blauw karton gedecoreerd met een overhemd van wit karton en een gestanste stropdas.
 2. Inspiration: v14891 Uitnodiging en tafeldecoraties voor een jongen
  Deze uitnodigingskaart is voor een communie is gedecoreerd met een silhouette van een jongen, masking tape en glitter. De plaatskaart is gedecoreerd met een overhemd, satijnlint, een manilla label en glitter.
 3. Inspiration: v13418 Kaartenserie met zelfklevende halve parels en een shirt

  De uitnodiging is gemaakt van een handgemaakte kaart, gedecoreerd met een shirt van Vivi Gade Design papier (London serie). Bovendien is deze gedecoreerd met zelfklevende halve parels en een stuk natuurlijk hennep koord. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton en zijn op dezelfde wijze gedecoreerd als de uitnodiging.

 4. Inspiration: v12298 Romantische kaarten – Feesten in het leven

  Vivi Gade Design Paper (de Skagen serie) en fotopapier zijn op de kaart gelijmd met dubbelzijdig klevend tape. Het metalen kruis is bevestigd met 3D foam pads.

33 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.