Creatieve ideën voor kinderen

Activiteiten voor kinderen met papier

Creatieve activiteiten met papier en karton scoren altijd bij de kinderen. De ideeën op deze pagina bieden ook sjablonen en instructies zodat iedereen kan meedoen.

Producten 1-36 van 221

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v14013 A Lantern made from Rainbow Card

  This lantern is made from strips of rainbow card, folded in half. One end is stapled onto a strip formed into a horizontal ring. Repeat, stapling the other end of each strip onto another horizontal ring. Finally, attach a strip at the top for the handle.

 2. Inspiration: v14063 Klok van ColorBarkarton met cijfers van Eva Foam

  Deze klok is gemaakt van ColorBar karton. Effen karton is gebruikt voor de wijzerplaat en karton met patronen voor de rand. De collage is gelamineerd en daarna zijn wijzers en cijfers bevestigd.

 3. Inspiration: v1826 Rijtje meiden

  Uitgestanste meisjes van papier gedecoreerd met Vivi Gade Design papier van de Bremen serie, gehaakt kant en houten knopen. Het gezicht is getekend met een marker pen. Haren van veren met daarin roosjes van satijn.

 4. Inspiration: v12417 Silhouette kunst van zwart karton

  Deze silhouette is de skyline van een stad geknipt uit zwart karton. De achtergrond is gemaakt van waterverf/aquarelverf op wit kraft papier. Stippen en lijnen zijn gemaakt met wit Gallery olie pastel.

Producten 1-36 van 221

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.