Creatieve ideën voor kinderen

Activiteiten voor kinderen met papier

Creatieve activiteiten met papier en karton scoren altijd bij de kinderen. De ideeën op deze pagina bieden ook sjablonen en instructies zodat iedereen kan meedoen.

Producten 1-36 van 219

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v13423 Een 3D ei in neon

  Het ei is geknipt in zes lagen met behulp van een sjabloon. De zes eieren worden dan samengevoegd door ze aan elkaar te nieten over de verticale middenlijn. Een stuk koord is bevestigd om het ei te kunnen ophangen.

 2. Inspiration: v13648 Een driehoekige doos met deksel bedekt met decoupage papier
  Breng een laag decoupage lijmlak aan op de driehoekige doos met deksel van papier-maché. Bevestig decoupage papier op het gehele oppervlak. Eenmaal droog brengt u een extra laag decoupage lijmlak aan op de doos en het deksel.
 3. Inspiration: v12437 Waxinelichtje in bloemvorm met decoupage

  Knip vormen uit goud papier en scheur strozijdepapier in stroken en lijm deze met découpage lijmlak voor glas op de waxinelichthouder. A-Color Glass verf is op het glas gedept waar het papier niet dekkend is. Alles is aangebracht aan de onderkant van het glas.

 4. Inspiration: v13720 Een mobile met olifant en concertina ballen

  De olifant is gemaakt van ColorBar karton in twee verschillende kleuren. De halve ballen zijn gemaakt van concertina papier. Neon macramé koord is gebruikt om de verschillende onderdelen aan op te hangen en foam kralen zijn gebruikt als extra decoratie.

Producten 1-36 van 219

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.