Creatieve ideën voor kinderen

DIY kerstcadeaus van kinderen

De beste cadeaus zijn zelfgemaakte cadeaus. Als je kind een geschenk aan een familielid geeft, kan het een leuke en leerzame ervaring zijn voor het kind om het cadeau te maken. Waarom niet tijd besteden aan het helpen van elkaar om persoonlijke cadeaus te maken? Om u op weg te helpen, hebben we ideeën verzameld voor zelfgemaakte kerstcadeaus.
DIY kerstcadeaus van kinderen

Levertijd is 4-7 werkdagen
Levertijd is 4-7 werkdagen

Producten 1-36 van 212

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15970 A water bottle decorated with glass paint
  Personalise your own glass water bottle with glass paint. Paint patterns, use a thin brush for making fine lines or use a foam stencil brush. Check out how easy it is to make a colour gradient effect or individual dots. Fix the bottle in the oven for 30 minutes at 160℃.
 2. Inspiration: v13163 Houten voorwerpen gedecoreerd met Foam Clay

  Al deze houten voorwerpen; het naambord met gat, de serverthouder en de houder voor tandenstokers zijn bedekt met Foam Clay in kleurrijke patronen.

 3. Inspiration: v15733 Lantaarns van zelfhardende klei met uitgestanste gaten
  Maak deze lantaarns van zelfhardende klei door eerst de ronde basis uit te snijden met een uitsteker. Rol een stuk klei plat voor de zijkant en maak kleine gaatjes met een ronde uitsteker door de zuiger bovenop naar beneden te drukken. Zet de wand op de ronde basis en laat drogen.
 4. Inspiration: v15818 Hangende decoraties gemaakt van Foam Clay Large met uitstekers
  Maak mooie hangende decoraties van Foam Clay Large. Duw Foam Clay in de uitstekers tot een dikte van ca. 0,5 cm. Strooi glitter en pailletten in de Foam Clay en maak een gaatje om op te hangen.

Producten 1-36 van 212

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.