Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen
Creatieve technieken

Sieraden maken

Het maken van je eigen unieke sieraden is super leuk en een succes bij kinderen en volwassenen. Het is veel interessanter om sieraden te dragen die u zelf heeft gemaakt of om ze aan iemand te geven waar u om geeft, toch? Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot materialen en technieken. We hebben populaire technieken voor zelfgemaakte sieraden op deze site verzameld.

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v12294 Sieraden School. Ketting met sluiting

    Sieradendraad is sterk en kan veel kralen dragen zonder kracht of vorm te verliezen. Sieradendraad met veel strengen is zachter en wordt gebruikt voor delicate en lichte kralen. Terwijl sieradendraad met minder strengen ideaal is voor grote en zware kralen. Als het sieradendraad gevuld is met kralen tot de gewenste lengte, sluit af met een slot. We hebben het u gemakkelijk gemaakt door een starterset samen te stellen die een goede basis biedt om snel te starten met sieraden maken. Uiteraard kunnen de onderdelen ook los worden gekocht.

  2. Inspiration: v12365 Sieraden School. Oorbellen

    When making your own earrings, you can achieve a great result in a short period of time and with simple techniques. Many fantastic jewellery components are available so the possibilities are endless: You can make small earrings which sit on a single bead on the earlobe. Earrings with a single hanging bead. Long hanging earrings or beautiful beading hoop earrings. Even for ears which are not pierced, lovely clip-on earrings are available.

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company