Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen
Creatieve technieken

Technieken om te decoreren

U kunt verschillende materialen nieuw leven en karakter geven door items te decoreren die van dat specifieke materiaal zijn gemaakt. Op deze site kunt u leren over verschillende technieken voor decoratie op verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld leren hoe te decoreren met mozaïek op karton, hout of glas.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15075 Bladmetaal op papier-maché
    Goudkleurig imitatie bladmetaal blad geeft een prachtig effect op papier-maché artikelen. Maak een zelfklevend oppervlak op het product (met Fix Glue), plaats het blad met het imitatie bladmetaal erop en wrijf overtollig blad van imitatie bladmetaal van goud weg.
  2. Inspiration: v14003 Scrapbooking

    Scrapbooking is een creatieve techniek om foto's en andere herinneringen te organiseren in een scrapbook ofwel een schrift of map. Het woord ‘scrap’ betekent restant en scrapbooken is begonnen als een methode om fotoboeken een extra persoonlijk tintje te geven door deze te decoreren met resten hobbymaterialen. Intussen is scrapbooken uitgegroeid tot een volwaardige creatieve hobby waarmee de mooiste creaties worden gemaakt, en die niet meer alleen wordt toegepast op fotoboeken.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company