Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen
Creatieve technieken

Textieldecoratie

Fabric decoration is a very popular activity among children and adults. There are so many techniques and materials that all ages can take part in decorating fabric. For instance, you can paint directly on textile, or transfer your subject with transfer sheet. On this site, you get the opportunity to learn how to make fun or fashionable clothes and home décor.

Textieldecoratie


Het decoreren van textiel is een zeer populaire activiteit. Er zijn zoveel technieken en materialen dat alle leeftijden kunnen deelnemen aan het decoreren van textiel. U kunt bijvoorbeeld direct op textiel schilderen of uw onderwerp overbrengen met een transfervel. Op deze site krijgt u de gelegenheid om te leren hoe u leuke of modieuze kleding en accessoires voor thuis kunt maken.

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v13861 Een opgestreken ontwerp gemaakt met Neopastels op Transferpapier
    Transfer printen is een techniek waarbij een ontwerp met transferpapier op een stuk stof wordt gestreken. Wij hebben gebruik gemaakt van een boodschappentas met een ontwerp dat is ingekleurd met Neopastels op transferpapier.

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company