Creativiteit voor het feest

Plaatskaarten

Do you want to make creative place cards?

Make your own place cards and give your table decorations a personal and creative touch.<br />Here you’ll find products and ideas for your homemade place cards.<br />All the place card ideas have a “How To” guide, all you need to do is choose the colour you want, that matches the party theme.


Producten 1-36 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v12232 Kaart voor een jongen

  Deze uitnodiging is gemaakt van mint groen papier met London design papier en karton. Gedecoreerd met lint en een sieraden gesp. De hanger is van verzilverd draad gemaakt.

 2. Inspiration: v13986 Een wenskaart met een ei van karton en strik van satijnlint

  Deze turquoise kaart uit de Happy Moments serie is gedecoreerd met een ei geknipt uit karton. De gaten zijn gemaakt met een schroef priem. De strik is gemaakt van satijnlint.

 3. Inspiration: v12919 Een wenskaart met stippen en sterren als uitnodiging

  Deze wenskaart heeft een parelmoer uitstraling. De kaart is gedecoreerd met Vivi Gade Design papier en karton en papier uit de ColorBar serie. Tot slot zijn uitgestanste sterren, strassteentjes, katoenkoord en een Parel Pen gebruikt om de kaart af te maken.

 4. Inspiration: v15171 Plaatskaart voor communie diner met overhemd en vlinderstrik
  Maak een plaatskaart voor je communiefeest met een overhemd en vlinderstrik van textuurpapier en knopen van zelfklevende strasstenen. Print de namen uit of schrijf met een stift.

Producten 1-36 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.