Creativiteit voor het feest

Plaatskaarten

Do you want to make creative place cards?

Make your own place cards and give your table decorations a personal and creative touch.<br />Here you’ll find products and ideas for your homemade place cards.<br />All the place card ideas have a “How To” guide, all you need to do is choose the colour you want, that matches the party theme.


Producten 1-36 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15284 Plaatskaart van een manilla label met een bloem voor decoratie
  Deze plaatskaart is gemaakt van een manilla label die rechtop wordt gehouden door een bloem. De tekst is geschreven met een stift in goud.
 2. Inspiration: v14375 Een huwelijksuitnodiging en tafeldecoraties met harten
  De uitnodiging, de menukaart, tafelkaarten en tafeldecoratie zijn allemaal in off-white en zijn van de Happy Moments serie. Hier zijn ze gedecoreerd met de bruid en bruidegoms vingerafdrukken als rode harten. Er is gebruik gemaakt van een stempel met rode inkt.
 3. Inspiration: v13412 Kaartenserie met roze parelmoerkarton en strasstenen

  De uitnodiging is gemaakt van een Vivi Gade design kaart van de Skagen serie. Het is gedecoreerd met papier van dezelfde serie alsook met parelmoer karton en zelfklevende strasstenen. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton gedecoreerd op dezelfde manier als de uitnodiging.

 4. Inspiration: v12919 Een wenskaart met stippen en sterren als uitnodiging

  Deze wenskaart heeft een parelmoer uitstraling. De kaart is gedecoreerd met Vivi Gade Design papier en karton en papier uit de ColorBar serie. Tot slot zijn uitgestanste sterren, strassteentjes, katoenkoord en een Parel Pen gebruikt om de kaart af te maken.

Producten 1-36 van 99

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.