Decoratie

Er zijn vele technieken voor decoratie en we hopen dat al onze ideeën u zullen inspireren. Wat te denken van decoupage of mozaïek op kandelaars, schilderen op mokken van porselein of het maken van een collage?

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 1233

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v14545 Decoupage op een kleine ladenkast voor Advent cadeaus
  De voorkanten van de vier laden zijn geverfd met Plus color Acrylverf en vervolgens gedecoreerd met kleine stukjes Vivi Gade decoupage papier. Zink labels met getallen 1 t/m 4 zijn op de laden gelijmd.
 2. Inspiration: v15827 Afbeeldingen op houten borden met aquarelverf en tekengom
  Ontwerp afbeeldingen op houten borden. Versier de voor- of achterkant met dessins gemaakt met tekengom. Tekengom is waterbestendig, wanneer droog. Verf over het ontwerp met aquarelverf om een batikeffect op het oppervlak van het hout te creëren.
 3. Inspiration: v14020 Een dienblad gedecoreerd met Vivi Gade Design papier

  Dit houten dienblad is gedecoreerd met 9 stukken Vivi Gade Design papier van 9,5 bij 9,5 cm. VTR lijm is gebruikt om het papier op het dienblad te bevestigen en ook als vernis op het papier.

 4. Inspiration: v13745 Een terracotta spaarpot gedecoreerd met stiften

  Op deze terracotta olifant zijn vlakken gemarkeerd met een zwarte glas en porseleinstift die vervolgens zijn ingekleurd met behulp van glas en porseleinstiften in verschillende kleuren.

Producten 1-36 van 1233

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.