Geschenkartikelen en cadeau-ideeën

Cadeaus voor creatieve kinderen

Hier vindt u inspiratie voor cadeaus die u aan creatieve kinderen kunt geven. Veel kinderen zijn graag creatief omdat ze hun handen en verbeeldingskracht kunnen gebruiken om iets nieuws te creëren. U kunt de creativiteit van het kind vergroten met de selectie die u op deze pagina ziet.

Cadeaus voor creatieve kinderen
Gratis verzenddoos
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Producten 1-36 van 320

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Creative Mini Kit, Melkpak IJssalon, 1 set
  Geen voorraad meer
  Creative Mini Kit
  Melkpak IJssalon, 1 set
  € 3,55
  Inhoud: Lollystokjes in 2 verschillende lengtes, tape, 4 miniatuurstiften en patroonvellen. Extra patroonvellen aan de binnenkant van de verpakking..

  Materialenset om een schattige ijssalon te maken die kan worden versierd met een viltstift. Knip de voorbedrukte figuren uit de verpakking. Voeg je eigen lege melkpak toe. Instructies inbegrepen.

  Naast de materialen in de set, heb je ook een leeg melkpak, een hobbymes en een schaar nodig. Begin met het inkleuren van de ijssalon en de illustraties van ijsjes, ijslollies munten aan de binnenkant van de verpakking. Knip de ijsjes/lollies uit en plak ze met dubbelzijdig plakband aan weerszijden van een kleine lollystok. Snijd het melkpak af tot een hoogte die past bij de ingekleurde ijssalon. Lijm de ijssalon rond het melkpak. Je kunt ook de bovenkant van het melkpak gebruiken om het dak te maken. Plak de illustratie van het gestreepte dak met dubbelzijdig plakband. Snijd met hulp van een volwassene gaten in de bodem van het melkpak om de kleinere lollystokjes erdoor te duwen en bevestig de langere lollystokjes die het dak op zijn plaats houden. Voeg nu de ijsjes / lollies toe om in je winkel te presenteren en verkoop ijsjes aan uw gasten..

  Het idee achter deze kit / materialenset is om kinderen te inspireren 'creatief aan de slag te gaan met recyclen' en lege verpakkingen te hergebruiken, zowel thuis (zoals toiletrollen, melkpakken, eierdozen etc.) als de eigen verpakking en gebruik van de set. hun creativiteit en verbeeldingskracht om het 'afval' om te zetten in leuke figuren. Door het creatieve proces en het daaropvolgende spel biedt deze kit de perfecte gelegenheid om te praten en te leren over hoe we kunnen recyclen. De kinderen leren dat je door creatief te zijn en je fantasie te gebruiken, gewoon huishoudelijk afval en basis knutselmateriaal kunt omzetten in nieuwe dingen, waaronder fantastische figuren, speelgoed enzovoort. Dit inspireert kinderen om dingen op nieuwe manieren te zien en door te gaan met het creatief hergebruiken van andere items in plaats van ze weg te gooien.
 2. Lara het lieveheersbeestje, 1 set
  Geen voorraad meer
  Lara het lieveheersbeestje
  1 set
  € 6,45
  Inhoud: Silk Clay, mechaniek voor lijf, glitter in groen en blauw, chenilledraad, vleugels van foam en ogen .

  Materialenset voor het boetseren van een kapoen van Silk Clay met mechanisch lijf en schild gedecoreerd met modelling base en Inclusief instructie
 3. Stolpen met decoratie, H: 12+15,5 cm, 2 stuk/ 1 doos
  Geen voorraad meer
  Stolpen met decoratie
  H: 12+15,5 cm, 2 stuk/ 1 doos
  € 26,45
  Inhoud: Houten plaat met uitgestanste figuren om zelf te monteren. Daarnaast 4 kwarteleieren, witte glitter, witte veren, Clear Multi GLue Gel en kleine LED lichtketting op batterijen (niet inclusief + artikelnr. 52330).

  Materialenset met 2 eivormige stolpen gemaakt van transparant plastic met losse, houten voet. Met verschillende materialen om kleine paasdecoraties te maken en te plaatsen in de stolp
 4. Mini Creatieve Set, potloden, 1 set
  Geen voorraad meer
  Mini Creatieve Set
  Potloden, 1 set
  € 3,55
  Inhoud: 2 potloden en Silk Clay in 6 kleuren .

  Materialenset voor creatieve decoratie op potloden met Silk Clay. Inclusief inspiratie

Producten 1-36 van 320

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.