Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen
Creatief leren

3. Intuition-wise projects

14 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v12010 Beeld met gips gaas
    De ruimtelijke, intuïtieve en existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project. De existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze leren over de artistieke uitingen van Picasso en zijn levensverhaal. De kinderen maken vervolgens hun eigen sculpturen van bonsaidraad bedekt met gipsgaas. Intuïtie en intuïtieve intelligentie van kinderen worden verbeterd bij het buigen en vormen van bonsai draad en het vervolgens bedekken met gipsgaas. Ook het begrip van ruimte en kleuren (beeldsgewijs) van kinderen wordt verbeterd door het maken en schilderen van hun eigen sculpturen.
  2. Inspiration: v13877 Portret gemaakt met Caran d´Ache Neocolor II
    De persoonlijke en intuïtieve intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het maken van zelfportretten en tegelijkertijd het proberen van een nieuwe techniek. Wanneer kinderen zichzelf verbeelden, verhogen ze hun zelfbewustzijn (zelf-wijs). Als ze met prints werken, experimenteren ze met nieuwe creatieve technieken waarbij ze moeten voorspellen wat er gebeurt als ze het vochtige stuk tekenpapier op de harde folie leggen. Dit verbetert ook hun intuïtie (intuïtieve intelligentie).

14 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company