Creatief leren

9. Groep-wijs projecten

Activiteiten waarbij kinderen hun vaardigheden moeten gebruiken om onderscheid te maken tussen de verschillende emoties in andere mensen en activiteiten die samenwerking vereisen om te slagen.
Geschikte projecten: het gezamenlijk maken van een groot schilderij, cadeautjes maken voor elkaar, het uitwisselen van ideeën.


11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v14457 Geverfde ontwerpen voor ramen die verwijderbaar zijn
    Deze ontwerpen die op ramen geplakt kunnen worden zijn verwijderbaar. De zwarte contouren van de handen zijn gemaakt met Window Color dat direct uit het flesje is aangebracht met de tekenpunt. Kleurrijke patronen zijn toegevoegd met dezelfde type verf en dezelfde techniek.
  2. Inspiration: v15043 Atleten van Silk Clay en alu-draad
    De persoonlijke, taalkundige en sociale intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project. De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het maken van een figuur uit alu-draad en Silk Clay die hun favoriete sporten illustreert of een sport waar ze goed in zijn, voor het stimuleren van hun zelfbewustzijn. De sociale en taalkundige intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze samenwerken en ideeën uitwisselen voor figuren terwijl ze het hebben over de cijfers en de sport.

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.