Creatief leren

All projects with creative learning

See all projects with creative learning

Research has proven that imagination and creativity strengthen children's intellectual development!

All our creative ideas have an educational starting point, in which we define the learning benefits that children can achieve, resulting in a great learning experience and the achievement they feel in producing a great item!

Producten 1-36 van 111

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v15623 Mobiel met wolken gemaakt van kraft papier
  Maak wolken met hangende decoraties. De wolken zijn gemaakt van twee delen kraft papier die gevuld zijn met slierten papier.
 2. Inspiration: v15043 Atleten van Silk Clay en alu-draad
  De persoonlijke, taalkundige en sociale intelligentie van kinderen wordt versterkt door dit creatieve project. De persoonlijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het maken van een figuur uit alu-draad en Silk Clay die hun favoriete sporten illustreert of een sport waar ze goed in zijn, voor het stimuleren van hun zelfbewustzijn. De sociale en taalkundige intelligentie van kinderen wordt verbeterd wanneer ze samenwerken en ideeën uitwisselen voor figuren terwijl ze het hebben over de cijfers en de sport.
 3. Inspiration: v14465 Elastieke armband met woorden gemaakt van letterkralen
  Een armband die gemaakt is van gekleurde kralen die geregen zijn aan een elastisch koord in een kleuren patroon. De letterkralen vormen een woord. Eindig door 3-4 strakke knopen te maken.
 4. Inspiration: v14175 Een frottage afbeelding met Neocolor I en II
  Een afbeelding die gedeeltelijk geverfd is met wateroplosbare Neocolor II waskrijt en gedeeltelijk gemaakt met een afdruk van een voorwerp met textuur. Papier is bovenop een voorwerp met textuur geplaatst, zoals een schoenzool, munt of schors. Met Neocolor I waskrijt is er daarna licht over het papier met daaronder het voorwerp gewreven.

Producten 1-36 van 111

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.