Modelleren en gieten

Als het gesprek gaat over boetseren en gieten, denken velen aan boetseerklei. Maar de mogelijkheden zijn meer dan dat. Hier ideeën voor het boetseren met Silk Clay, beeldhouwen met gips en gieten met beton.


Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 387

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v12890 Amusante creaties van Silk Clay
  De ruimtelijke en intuïtieve intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project. Ruimtelijke intelligentie van kinderen (beeldsgewijs) wordt verbeterd bij het modelleren van grappige Silk Clay-figuren. Bovendien wordt de waarneming door kinderen van de werkelijkheid verfijnd wanneer ze worden aangemoedigd om hun verbeeldingskracht, het plezier, de vervormde en de gekke aspecten te volgen - en het verbetert ook hun intuïtie (intuïtief).
 2. Inspiration: v15713 Paddestoelen gemaakt van klossen versierd met Silk Clay en wiebelogen
  Maak deze decoratieve paddenstoelen van houten klossen versierd met Silk Clay en wiebelogen. Bevestig de paddenstoelen op metalen knijpers die aan de kerstboom kunnen worden bevestigd.
 3. Inspiration: v14893 Pom-pom dieren van garen en vilt
  De haas en kuiken zijn gemaakt van twee pom-poms ieder met behulp van het pom-pom gereedschap. Boetseer ogen, oren, snavel en poten van Silk Clay of knip uit vilt. Voor het knippen uit vilt, kun je het bij dit idee aangehechte sjabloon gebruiken.
 4. Inspiration: v15509 Mini disco bal met sticky base
  Meng de pailletten met sticky base, een aan de lucht drogende boetseer gel.

Producten 1-36 van 387

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.