Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen
Schilderen en tekenen

Aquarelleren

Do you want to paint with watercolour?

Explore watercolour here. You'll find relevant products and ideas - whether you like watercolour, markers or aqua crayons. You can find lots of inspiration for different watercolour techniques. The ideas have guides to get you easily started with watercolour creativity.

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Inspiration: v15697 Poppentheater met insecten
    Versier een schoenendoos en snijd een sleuf in de bovenkant. De schoenendoos vormt het decor voor zelfgemaakte insecten en planten die - via de kinderen - het publiek kunnen vertellen wat we kunnen doen om voor de natuur en het dierenleven op het land te zorgen.
  2. Inspiration: v14336 Kleine aquarellen gemaakt met tekengom, aquarelverf en zwarte marker
    Cirkels, rechthoeken e.d. zijn geknipt uit aquarelpapier en vervolgens gedecoreerd met een tekenen gemaakt met tekengom en aquarelverf. na het drogen is de tekengom verwijderd. Omtrekken, details en teksten zijn aangebracht met een zwarte stift. Met een splitring en koord zijn de aquarel kunstwerken gemakkelijk op te hangen.

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company