Zelfgemaakte cadeaus

Doe uw voordeel met onze ideeën voor zelfgemaakte cadeaus! We ontwikkelen voortdurend nieuwe ideeën voor cadeaus om zelf te maken. Kies uit de inspiraties die we hebben proberen aan te passen, zodat er een cadeau is voor iedereen, mama, papa, vrienden, etc.


Producten 1-36 van 98

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v1695 Ugly Monsters

  Een stoffen figuur is bedekt met Foam Clay. Foam Clay is een zelfhardend boetseermateriaal ideaal voor het bedekken / vormen om verschillende objecten.

 2. Inspiration: v14446 Dinosaurussen geverfd met primaire kleuren
  Dinosaurussen geverfd met Plus Color hobbyverf in primaire kleuren. Bijgevoegd in deze set verf voor het mengen van secundaire kleuren zijn zwart en wit voor of het donker of lichter maken van kleuren.
 3. Inspiration: v11719 Sprankelende glas- en porseleinstiften ook voor zwarte mokken

  De zwarte mokken zijn gedecoreerd met een sprankelende glas- en porseleinstift die zowel op lichte als op donkere artikelen dekt. Bak na droging de mok af in een huishoudoven op 160°C gedurende 45 minuten.

 4. Inspiration: v13868 Decoupage en bling op een iPhone hoes

  Deze hoezen zijn geschikt voor de iPhone en zijn aan de binnenkant gedecoreerd met decoupage en uitgeponste sterren. Eén hoes is gedecoreerd met een uitgeprinte foto. Aan de buitenkant zijn zelfklevende strasstenen aangebracht. s.

Producten 1-36 van 98

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.