Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen

Bent u op zoek naar decoratie en decoratieartikelen? Duik in onze grote selectie aan decoratiematerialen, variërend van woondecoratie en praktische items tot verschillende vormen, dozen, enz., Klaar om te worden versierd met een creatieve hand.

Artikelen voor decoratie en decoratieve artikelen
Gratis verzenddoos
Levertijd is 3-4  werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Decoratie voor de creatieve ziel

Als je van decoreren houdt en om uw eigen en unieke touch aan dingen te geven, dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Creativ Company (ook wel bekend als CChobby) hebben we veel ondergronden die voor de hand liggen voor verschillende vormen van creatieve en persoonlijke decoratie. Het assortiment is geweldig, omdat je een schat aan verschillende materialen voor verschillende doeleinden kunt decoreren - en met veel verschillende technieken.

Versier bijvoorbeeld figuren van karton of hout met decoupage, of probeer ambachten als porseleinschilder met glasschilderen, porselein, terracotta enz. U kunt ook decoraties maken met verf of Mozaïek op Dieren en figuurtjes en deze maken tot Pandora's, of hoe je de kinderen een hele boerderij laat maken door Silk Clay van verschillende materialen te decoreren met Foam Clay of Inspiratie.

De mogelijkheden zijn legio en als u geen inspiratie heeft voor het decoreren van verschillende materialen, dan kunt u zich hier laten inspireren door onze vele Interieurdecoratie .

Decoratieve artikelen voor decoratie en woondecoratie

Creëer een persoonlijk en uniek interieur met decoraties die u of de kinderen hebben gemaakt. Bij Creativ Company vindt u een grote selectie aan decoratiematerialen voor de Kandelaars en kaarsen , welke geschikt is voor persoonlijke decoratie. Decoreer bijvoorbeeld de mooiste Klein meubilair of vazen ??en potten, of hoe versier je je Benodigdheden en gebruiksvoorwerpen , zoals een klein dienblad, lade of krukje? Dit zijn slechts enkele van de woonaccessoires die u bij CChobby kunt vinden.

Naast decoratie voor thuis hebben we ook veel Benodigdheden en gebruiksvoorwerpen in verschillende materialen voor creatieve decoratie - onder andere vind u hier Onderzetters , Mokken , Kommen , Andere gebruiksvoorwerpen en Letters, cijfers en woorden .

Grote selectie figuren geschikt voor decoratie

Als de kinderen moeten leren spellen of tellen, hebben we ook een grote selectie Hobby- en acrylverf in bijv. hout of karton. Ze zijn allemaal geschikt voor creatieve decoratie om het leren nog leuker te maken. Daarnaast zijn letters, cijfers en woorden ook populair om te versieren en te gebruiken als decoratieve objecten in huis. Verf ze bijvoorbeeld met Decoupagepapier , bedek ze met Boetseerklei , of bedek ze met Figuren, eieren en dieren om te versieren , enz.

Verder hebben we een grote selectie aan verschillende Dieren en insecten in een grote selectie van materialen zoals hout, keramiek, piepschuim, enz. We hebben ook veel Engelenfiguren en Kerstfiguren die wachten op de decoratie van een creatieve hand, zodat ze veel kerstsfeer kunnen creëren. Of wat dacht u van het versieren van een van onze vele mooie Harten en deze te geven aan iemand van wie je houdt?

Dit was slechts een kleine greep uit onze vele figuren en decoratieartikelen. We hebben nog meer als je in de verschillende categorieën hier op de site duikt.

Vanaf hier willen we gewoon genieten van uw creatieve decoraties.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.