Basisartikelen en gereedschappen

Met goede basis hobbyartikelen bent u al halverwege het succes. Duik in onze geweldige selectie hobbyartikelen die leuk zijn om bij de hand te hebben als u de creativiteit voelt aankomen. Hier vindt u diverse kantoorbenodigdheden, bloemschikbenodigdheden, lijm en lak, tape, decoratieve artikelen en nog veel meer.

Basisartikelen en gereedschappen
Gratis verzenddoos
Levertijd is 3-4  werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Basisartikelen voor uw hobby

Als je een creatieve hobby hebt, ben je je goed bewust van het belang van elementaire hobbyartikelen. Weet je, de items waar je gewoon niet zonder kunt, als je aan je hobby werkt. De artikelen die zeker een hit zijn en elke creatieve crisis kunnen redden.

Hier op de website vindt u een grote selectie van zulke basis hobbyartikelen. Hieronder zullen we in detail ingaan op enkele van de artikelen.

Tape en lijm voor knutselen

Lijm is een van die dingen die je gewoon niet kunt missen tijdens het knutselen. Duik in onze geweldige selectie Lijm, vernis en was waar u natuurlijk verschillende soorten lijm vindt voor verschillende doeleinden en materialen, maar ook lijmlak. U vindt er zowel Decoupagelijm en -lak , Lijmstiften , Schoollijm en hobbylijm enz.

Naast lijm is tape natuurlijk ook een musthave bij het knutselen. Tape kan op veel manieren worden gebruikt en is er in veel verschillende soorten. Bent u bijvoorbeeld bezig met het maken van Kaarten maken , dan komen onze Dubbelzijdige plakband en kleeffolie , Lijmdots en herbruikbare lijm (multikleefmiddel) en 3D-kussens en 3D-tape zeker van pas wanneer de kaarten worden versierd. Natuurlijk hebben we ook Plakband en plakbandhouder die vooral handig zullen zijn voor Cadeaus inpakken enz.

Versier met glitter en stickers

Glitter springt in het oog en kan worden gebruikt voor bijna elk soort ambacht - of het nu gaat om uitnodigingen, kaarten, dozen, voor tafeldecoraties of iets anders feestelijks. Daarom beschouwen we de producten in onze categorie Glitter, folie en zegels als goede basis hobbyartikelen die je altijd in je la zou moeten hebben. Hier vind je veel artikelen die sprankelen en die een extra touch geven aan je hobby. U vindt er veel Glitter en glitterlijm , Pailletten , Strasstenen , Decoratieve folie en bladmetaal . Allerlei spullen die een beetje extra aan je creaties zullen toevoegen.

Een andere manier om iets aan je creatie toe te voegen, is door het gebruik van stickers. Met onze brede selectie Stickers en poezieplaatjes kunt u eenvoudig Kaarten en enveloppen , Kalenders en adventskalenders , Notitieboeken en nog veel meer versieren. Stickers zijn zelfs zo'n gemakkelijke manier om je ambachten te versieren dat we het hebben aangewezen als de gemakkelijkste decoratie ter wereld, omdat je zelfs geen tape of iets anders nodig hebt.

Vergemakkelijk het werk op kantoor met goede kantoorbenodigdheden

Tijdens veel creatieve projecten zult u merken dat je eigenlijk goede, klassieke kantoorbenodigdheden nodig hebt. Hier vindt u een ruime keuze aan verschillende Kantoorbenodigdheden , die uiteraard ook kunnen worden gebruikt om het werk op kantoor te vergemakkelijken. U vindt er balpennen, potloden en Balpennen, potloden en schrijfpennen en we bieden ook Linialen , Gatenponsen en nietmachines . Heb je post-its nodig voor het maken van aantekeningen, we hebben ook heel veel Papieren en memoblokken .

Als uw creatieve lade een navulling nodig heeft, moet u zeker eens kijken naar onze basis hobbyartikelen. U zult zeker iets vinden waar u niet zonder kunt.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.