Boetseren en gieten

Hier vindt u een ruime keuze aan materialen voor het modelleren en gieten - waaronder verschillende giet- en modelleerkleien. Zowel voor het maken van van zeep, het gieten van kaarsen, gieten in beton en gips of voor vormen met klei, modelleerwas, speksteen, Silk Clay en Foam Clay - om er maar een paar te noemen.

Boetseren en gieten
Gratis verzenddoos
Levertijd is 3-4  werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Modelleren en gieten geeft vorm aan uw verbeelding

Modelleren en gieten zijn een leuke en populaire manier om vorm te geven aan uw creativiteit en verbeeldingskracht, zowel bij kinderen als volwassenen. Met boetseren en gieten kunt u uw eigen figuren, sculpturen, decoratieve voorwerpen, uitrusting en gebruiksvoorwerpen enz. ontwerpen en maken. Hier vindt u een brede selectie van de materialen die u nodig heeft - waaronder verschillende giet- en boetseerklei. Daarnaast vindt u ook materialen voor het Zelfgemaakte zeepjes .

Modelleren met klei

Modelleren is een leuke activiteit waarmee je elke vorm en figuur kunt maken die je maar kunt bedenken. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich verdiepen in modellenwerk en u zult ontdekken hoe de tijd ineens voorbij vliegt. Bovendien is boetseren sensomotorisch stimulerend.

Bij Creativ Company hebben we een brede selectie materialen voor modellering. Probeer bijvoorbeeld onze klassieke niet-uithardende Niet-uithardende boetseerklei die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Of wat dacht u van een duik in onze populaire selectie van Luchtdrogende klei en boetseermateriaal die uitharden bij kamertemperatuur?

Hier vindt u de populaire gekleurde modelleermassa Silk Clay en Foam Clay zoals Foam Clay en Pearl Clay, die een perfecte combinatie zijn met Silk Clay. Bekijk hier onze vele Foam Clay® en Silk Clay® .

Modelleren kan met de klei die we in verschillende soorten verkopen. Probeer bijvoorbeeld onze Klei voor in de oven voor het maken van figuren, kunst die u wilt bakken voor optimale sterkte en voor als je de mogelijkheid wilt om te glazuren en andere afwerkingen te gebruiken. Als u de klei niet wilt bakken maar toch de uitdrukking van traditionele klei wilt, probeer dan onze Luchtdrogende klei en boetseermateriaal die in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Gieten met beton en gips

Gieten is een populaire bezigheid waarbij je volop gelegenheid hebt om creatief te zijn. En als u uw eigen kleine gieterij wilt maken, zijn er tal van opties met onze selectie gietmaterialen. Hier vindt u zowel materialen voor het maken van Betonmallen maken en gieten , Gips gieten , Tin gieten en zelfs Kaarsen gieten .

Gieten met beton of gips is vooral populair omdat u verschillende artikelen v oor het interieurkunt gieten, zoals kandelaars, kommen, betonnen figuren en andere decoratieve items.

Als u gaat gieten met beton is onze selectie van Knutselbeton onmisbaar. Beton is een zeer duurzaam en ruw materiaal dat leuk is om mee te werken - of u nu een kind of een volwassene bent. Door met beton te werken, kunnen kinderen leren over de eigenschappen van het beton en over hoe het ook wordt gebruikt bij het bouwen van huizen.

Als u in plaats daarvan gips wilt gieten, heeft u onze Textielverharder/kunstlijm en poederverf nodig waarmee u figuren, kommen, vazen, prints of kandelaars kunt gieten. Deze kunnen achteraf worden versierd met kleuren, stenen ect.

Bij het werken met gieten, of het nu gips of beton is, zijn Mallen essentieel - en natuurlijk vindt u hier tal van Gietvormen .

Vergeet niet dat we Gieten

Bij Creativ Company heeft u volop mogelijkheden om zowel ideeën als materialen te vinden voor verschillende soorten vormen en gieten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.