Creatieve kits voor volwassenen

CREATIVITY IN A BOX

Moments.

Created by you.

Ontdek hoe leuk echte creativiteit is met onze Creativity in a Box. Ga helemaal op in creatieve bezigheden en deel waardevolle momenten met vrienden en familie. Wees bereid om te ontspannen en ga helemaal op in onze wereld van creativiteit – breek even lekker uit uw drukke alledaagse sleur.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
"

Creativiteit voor volwassenen

We zijn creatief geboren, maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze creativiteit de hele kindertijd, de puberteit en de volwassenheid blijft voortbestaan? Creativiteit is net als fitness en balans iets wat je nodig hebt om je leven lang te voeden en stimuleren – en je doet dit het beste door middel van creatieve activiteiten waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten. Als volwassene zit het dagelijks leven vaak vol werk en klussen, en het kan moeilijk zijn om creativiteit in je agenda te stoppen. Bovendien kan het moeilijk zijn om met ideeën te komen en kan het moeilijk zijn om de juiste knutselmaterialen te vinden. Maar creativiteit hoeft niet moeilijk, duur of tijdrovend te zijn. Je kunt zelfs helemaal vermijden om te investeren in knutselbenodigdheden die je misschien nooit meer gebruikt. Probeer in plaats daarvan onze DIY-sets. Onze DIY-sets zijn voorverpakte dozen met alles wat u nodig hebt, van materialen tot instructies. Ze zijn ontworpen om het gemakkelijk en eenvoudig te maken om creatief te zijn – of je nu een kind, tiener of volwassene bent. We hebben ze allemaal op deze pagina verzameld – van de kleine en trendy DIY-sets tot de populaire starter DIY-sets. Met onze DIY-sets kun je zelf kiezen aan welke creatieve projecten je je wilt wijden. Misschien vind je een nieuwe hobby of leer je een nieuwe techniek via onze DIY-sets, maar we hopen vooral dat je als volwassene de vele vreugdes van creativiteit kunt ervaren – omdat creativiteit geen leeftijd kent.

Als je niet weet waar je moet beginnen, vind je hier een overzicht van al onze DIY-sets.

 

Een alledaagse vol meeslepende en fantasierijke activiteiten

We horen steeds weer hoe belangrijk creativiteit is voor kinderen, maar het is net zo belangrijk voor volwassenen. De fantasierijke, nieuwsgierige en speelse geest van kinderen maakt hen hongerig om de wereld voortdurend te verkennen – en daar kunnen we van leren. Kinderen zijn dus onze rolmodellen als het gaat om creativiteit. Bij creativiteit gaat het in de eerste plaats om het creëren van mooie en unieke objecten – van kunstwerken tot cadeaus en decoratieve objecten. Maar de belangrijkste taak van creativiteit is het opbouwen van mentaal welzijn. Als je breit, haakt, naait, schildert of tekent, voel je dat je hartslag afneemt naarmate de onderdompeling en concentratie het overnemen. Je verdwijnt in de creatieve en speelse wereld, waar je tijd en plaats vergeet omdat je zo diep in je werk bent. Creatieve activiteiten worden dus een toevluchtsoord uit het hectische leven van vandaag. Een plek die stressvrij is en vol bezinning en verbeelding zit. 

Als je inspiratie nodig hebt voor creatieve activiteiten, kun je hier ons enorme universum aan ideeën bezoeken.

 

Familieplezier met creatieve sets

Omdat creativiteit geen leeftijd heeft, kun je de vele geneugten altijd met het hele gezin delen – kinderen, jongeren en volwassenen. Onze mini DIY-sets en DIY-sets kunnen je helpen om een schat aan verschillende activiteiten op gang te brengen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen sieraden maken, bloemen uit crêpepapier vouwen of decoraties maken voor Kerstmis en Pasen. Met onze ruime selectie vind je zeker een set of een creatieve set die het hele gezin samenbrengt. Hier kun je met verschillende materialen werken, spelen met kleuren en vormen en nieuwe technieken leren. En de doe-het-zelfprojecten die je samen maakt, kun je thuis gebruiken, maar ze kunnen ook worden gegeven als zelfgemaakte cadeaus voor familie en vrienden.

Als je op zoek bent naar creatieve activiteiten waar het gezin tijdens de feestdagen van kan genieten, vind je hier inspiratie.

"
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.