Papierhobby's

Ben je dol op creativiteit met papier? Hier vindt u een grote verscheidenheid aan materialen om creatief met papier om te gaan. Onder andere verschillende soorten papier en karton, kalenders, notitieboekjes en kleurboeken - net zoals u papieren ornamenten aantreft evenals diverse gereedschappen voor het ciseleren en snijden van papier.

Papierhobby's
Gratis verzenddoos
Levertijd is 3-4  werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alles om creatief te zijn met papier

Papier is een van de meest populaire materialen om creatief mee te zijn, omdat het in veel tinten voorkomt en op grote schaal kan worden gebruikt voor veel verschillende knutselactiviteiten - zowel door kinderen als volwassenen. Het is zelfs zo populair dat alle creatieve activiteiten met papier kunnen worden verzameld onder het zogenaamde "papierambacht".

Grote keuze aan kaarten, papier, messen en snijmachines

Bij Creativ Company vindt u een enorme selectie van verschillende materialen in papierhobby’s. En als u van het klassieke papierambacht houdt, dan is onze Papier en karton zeker iets voor u. Hier vindt u alles wat uw hartje begeert, van karton en papier in verschillende kleuren, maten en soorten. Bijvoorbeeld gekleurd Effen karton en papier , Karton en papier met patroon , Tissuepapier , Ribbelkarton , Glanzend papier en vele andere soorten papier. Ze kunnen allemaal de creativiteit van uw hobbyprojecten stimuleren.

Werken met papier vereist vaak dat u het karton of papier snijdt. Daartoe hebben we een grote selectie aan verschillende Messen en snijmachines die het snijwerk sneller, gemakkelijker en nauwkeuriger maken. De snijmachines zijn beschikbaar voor zowel A5, A4 als A3.

Gekleurd papier in vele tinten

Papier wordt ook veel gebruikt om fantastische decoraties te maken. Daarom hebben we natuurlijk ook een groot assortiment Papieren decoraties en papieren figuren - inclusief Quilling papier , Gevlochten kerstharten , Sterstroken , Origamipapier en meer.

Ons assortiment creatieve artikelen van papier omvat echter nog veel meer. U vindt er onder andere ook Kalenders, notitieboekjes en kleurboeken , die allemaal van papier zijn gemaakt, evenals verschillende spannende producten in onze populaire categorie Leerpapier .

Speelgoed van karton

Als u op zoek bent naar speelgoed dat kinderen gemakkelijk zelf kunnen inkleuren, dan hebben we ook heel veel Speelgoed gemaakt van papier en karton in bv. karton. Probeer bijvoorbeeld verschillende Geheugenspellen en puzzels , die duidelijk zijn om in te kleuren met Acrylmarkers . Als het extra gemakkelijk moet zijn, probeer dan onze Creativity in a Box die speelgoed van karton bevatten en materialen om in te kleuren - zoals stiften. Of wat dacht u ervan om kinderen de kans te geven hun eigen Kartonnen maskers die ze bijvoorbeeld kunnen gebruiken om zich voor verschillende gelegenheden te verkleden?

Als u graag creatief bent met papier, onthoud dan dat u hier veel gratis ideeën voor Creativiteit met papier en karton . Hier zijn veel ideeën met gedetailleerde stapsgewijze handleiding en een productlijst. Het is echter hier op deze pagina dat u in onze papieren artikelen kunt duiken en de materialen kunt vinden voor uw volgende papierproject.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.