Vivi Gade

Vivi Gade – exclusief, Scandinavisch design

Verken het universum van Vivi Gade met een breed scala aan design papier, papieren decoraties, producten voor het zelf maken van kaarten en producten voor het creatief inpakken van cadeaus. Vivi Gade design-serie bestaat uit Scandinavische ontwerpen met inspiratie van over de hele wereld en uit de wereld van sprookjes.

Vivi Gade bestaat uit drie krachtige collecties:

  • De rode serie is boordevol nostalgie en "hygge" met een eigentijdse uitstraling. Als u van een traditionele kerst houdt, is de rode serie beslist iets voor u.
  • De zwarte serie is iets voor u als u houdt van de klassieke zwart-witte look met diplomatieke grijze nuances en een paar blauwe details.
  • De lichte serie omvat romantische, delicate randen en een elegante harmonieën van wit, goud en roze. Het is perfect voor het creëren van een lichte en romantische sfeer

 

Kies uw favouriete Vivi Gade design collectie

Alle producten zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen op talloze manieren worden gecombineerd om een unieke en stijlvolle uitstraling te geven - zowel binnen de individuele collectie, maar ook tussen de collecties. U kunt alle artikelen van Vivi Gade hier bekijken.

 

Krijg veel ideeën met Vivi Gade

Laat u inspireren door de grote Vivi Gade-database met spannende ideeën voor het maken van kaarten, cadeauverpakkingen en papieren decoraties. Maak uw eigen kaarten met prachtige motieven, zodat ze passen bij uw creatieve cadeauverpakking. Veel plezier met het maken van sfeervolle, papieren decoraties voor uw huis of verspreid vreugde onder uw familie of vrienden met prachtige decoraties. U doet veel tips, handleidingen en goede ideeën op in onze drie inspirerende categorieën: