Uitleg van de symbolen

Op deze pagina vindt u een toelichting op de in de webshop gebruikte symbolen, handig om te weten, wanneer u bij ons shopt. 

Bulkvoordeel

Extra korting voor het aankopen van grotere hoeveelheden.

B2B

Product geschikt voor winkels en andere zakelijke klanten, waarbij rekening is gehouden met een goede balans tussen investering en opbrengstpotentieel.

Kwantiteitskorting

Financieel voordeel voor het kopen van meerdere eenheden van hetzelfde product. Let op: Deze korting is alleen van toepassing op het relevante product en het mixen van bijvoorbeeld verschillende kleuren levert geen extra korting op.

Netto Prijs

Geen extra korting mogelijk.

Speciale aanbieding

Dit product is in prijs gereduceerd ten opzichte van de normale prijs.

Outlet

Bespaar tot 90% in onze Outlet. Hier vindt u  hobbymaterialen tegen gereduceerde prijzen om ruimte te maken voor nieuwe hobbymaterialen. 

Het papier is zuurvrij en heeft een neutrale PH-waarde

Not Het papier is zuurvrij en heeft een neutrale PH-waarde but Zuurvrij en PH neutral.

Het papier is lignine vrij

Producten met dit symbo0l zijn lignine vrij. Dit heeft een positieve impact op de levensduur van het papier en het milieu.

Geschikt voor de printer

Dit papier kan gebruikt worden in printers.

Brandbaar

Dit product is brandbaar. Lees de veiligheidsvoorschriften voor gebruik op de verpakking en houd weg van ontstekingsbronnen. 

Schadelijk voor het milieu

Dit product is schadelijk voor het milieu. Onzorgvuldige lozing heeft, op de lange termijn, schadelijke effecten op het nautische milieu. Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van dit product kunt u vinden op de verpakking.

Irriterend / gevaarlijk

Dit product kan irritatie veroorzaken of gevaarlijk zijn wanneer het niet goed wordt gebruikt. Lees voor gebruikt de voorzorgsmaatregelen op de verpakking van het product. 

EasyKit

Een complete kit om, op een eenvoudige manier, met een groep een creatieve activiteit uit te voeren.

Nieuw

Een nieuw product in ons assortiment.

A-keurmerk

Een kwaliteitsproduct dat voldoet aan de strenge eisen van de Gezamenlijke Raad voor Creatieve Activiteiten, Kunst en Ambachtelijke Materialen.  Deze eisen zijn strenger dan die van de huidige Europese wetgeving en gericht op een zo gering mogelijke impact op het milieu en de gezondheid. 

CE-keurmerk

Dit product is vervaardigd in overeenstemming met de eisen van de Europese Unie voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Contact met voedsel

Dit product is goedgekeurd om met levensmiddelen in contact te komen op basis van de Europese eisen in de EU-verordening 1935/2004.

Vertrouwen in textiel

Dit product is vervaardigd zonder het gebruik van schadelijke stoffen in de verdere verwerking van de katoen en voldoet aan de strenge eisen voor textielproducten die in contact komen met de huid.

Organische stof

Dit product is gemaakt van biologisch geteelde katoen.

Der blaue Engel (De blauwe engel)

Der blaue Engel (De blauwe engel) is een erkend Duits milieu keurmerk. Papier met dit label is gemaakt van 100% recycled papier. Deze wordt alleen toegekend aan producten die het milieu beschermen van productie tot duurzame verwerking.