Creatieve technieken - hoe doe je dat?

Technieken om te decoreren

U kunt verschillende materialen nieuw leven en karakter geven door items te decoreren die van dat specifieke materiaal zijn gemaakt. Op deze site kunt u leren over verschillende technieken voor decoratie op verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld leren hoe te decoreren met mozaïek op karton, hout of glas.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Doodle op terracotta
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v15090
  Doodle op terracotta
  Het is gemakkelijk om kleine details (doodle) op terracotta te tekenen, wanneer je het voorwerp eerst lakt met decoupage lijmlak voor glas en porselein. Daarna kun je er prima op tekenen en schrijven met een contour marker.
 2. Scrapbooking
  Geen voorraad meer
  Inspiration: v14003
  Scrapbooking

  Scrapbooking is een creatieve techniek om foto's en andere herinneringen te organiseren in een scrapbook ofwel een schrift of map. Het woord ‘scrap’ betekent restant en scrapbooken is begonnen als een methode om fotoboeken een extra persoonlijk tintje te geven door deze te decoreren met resten hobbymaterialen. Intussen is scrapbooken uitgegroeid tot een volwaardige creatieve hobby waarmee de mooiste creaties worden gemaakt, en die niet meer alleen wordt toegepast op fotoboeken.

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.